slide-1
slide-2
slide-3

Elokuvakerhopalvleu

Elokuvakerhopalvelu on osa Varsinais-Suomen elokuvakeskuksen toimintaa. Sen päätehtävä on välittää eri elokuvatoimistojen levittämiä elokuvia suomalaisille elokuvakerhoille. Sen lisäksi Elokuvakerhopalvelu välittää tietoa saatavilla olevista elokuvista sekä järjestää koulutusta kerhojen vetäjille.

TOIMINTAPERIAATTEET

Varaukset
1) Kerhoelokuvat on varattava Elokuvakerhopalvelulta viimeistään kaksi viikkoa ennen sitä päivää, jolloin varmistus elokuvista halutaan. Elokuvat tilataan Elokuvakerhopalvelun omalla lomakkeella tai tilauksesta on ilmettävä lomakkeessa vaaditut tiedot.

Maksut
2) DCP- eli digikopioiden hinnat on porrastettu kerhon jäsen- tai näytösmäärän mukaan. Kerhohintoihin lisätään arvonlisävero. Jotkut uutuuselokuvat voivat olla kalliimpia. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi!

JäsenmääräHintaALV 24%Yhteensä
alle 300150,00 – 180,00 €36,00 – 43,20 €186,00 – 223,20 €
yli 300 tai kaksi näytöstä235,00 – 250,00 €56,40 – 60,00 €291,40 – 310,00 €

3) Kerhojen on maksettava esittämiensä elokuvien vuokrat välittömästi jokaisen elokuvan esityksen jälkeen. Elokuvakerho ei saa esitettäväkseen elokuvia ennen kuin esityskorvaukset edellisistä näytöksistä on maksettu.

4) Teosto-maksuista kysy tarkemmin Elokuvakerhopalvelusta!!

5) Elokuvakerhopalvelu ei peri erillistä jäsenmaksua.

Elokuvaliikenne

6) Elokuvat toimitetaan teattereille pääsääntöisesti verkkosiirtona.

Uusista kerhoelokuvista on saatavilla listaus keväisin ja syksyisin. Ota yhteyttä

Mikäli elokuva on ollut huonossa kunnossa tai vahingoittunut ennen esitystä tai se on vaurioitunut esityksen aikana, asiasta on raportoitava elokuvan vuokranneelle elokuvatoimistolle välittömästi elokuvan palautuksen yhteydessä.

Esitykset
Elokuvakerholla ei saa olla esityksiä samaan aikaan paikkakunnalla toimivan/toimivien elokuvateatterin/elokuvateatterien kanssa. Elokuvia saavat käsitellä ainoastaan ammattitaitoiset ja kokeneet elokuvakoneenhoitajat, ja niitä saa esittää ainoastaan teattereissa, joissa on asianmukaiset projektorit.